#

Заказы и консультации по телефону

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата и доставка
##Сейчас в корзине
##Товаров: 0 шт.
##Сумма: 0 грн.
#Оформить заказ
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Поиск #

Спліт-система Panasonic Compact Inverter CS-TZ20ZKEW/CU-TZ20ZKE

#
Спліт-система Panasonic Compact Inverter CS-TZ20ZKEW/CU-TZ20ZKE
#

Інверторна настінна спліт-система (кондиціонер) Panasonic Super Compact CS-TZ20ZKEW/CU-TZ20ZKE

Panasonic Super Compact - ретельно розроблений як для інсталятора, так і для користувача. Новий компактний дизайн внутрішніх блоків має ширину всього 779 мм. Це надає більше можливостей для встановлення, включаючи обмежений простір над дверима.
Внутрішню компоновку блоку також було перероблено, щоб зробити обслуговування швидшим і легшим. Компоненти електроніки та проводки тепер розташовані лише з одного боку пристрою, щоб спростити технічне обслуговування. Новий TZ працює з потужним і ефективним холодоагентом R32.

В кондиціонері такожи присутня система улавлювання пилу. Тверді частинки (PM2,5) можна знайти у зваженому стані в повітрі, включаючи пил, бруд, дим і краплі рідини. Фільтр може вловлювати частинки PM2,5, включаючи небезпечні забруднюючі речовини, а також домашній пил і пилок, і здатний підтримувати якість повітря в приміщенні.

Новий TZ готовий до підключення до інтернету для керування смартфоном за допомогою програми "Panasonic Comfort Cloud". Контролюйте, контролюйте, плануйте за допомогою зручного інтерфейсу.

Більше комфорту з Aerowings. Функція Aerowings від Panasonic включає дві незалежні лопаті, які концентрують потік повітря, щоб охолодити вас за найкоротший час. Це також сприяє рівномірному розподілу холодного повітря по кімнаті.

Насолоджуйтесь інноваційним дизайном у вас під рукою з новим стильним і елегантним пультом дистанційного керування з підсвічуванням.
Завдяки швидкому доступу до ключових операцій і плавній ковзаючій панелі, що відкриває більше можливостей, керування налаштуваннями стало простим та інтуїтивно зрозумілим.

 

 

 

#

28200 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Котел электрический Protherm Ray (Скат) 12KE/14 (0010023648)
# Котел электрический Protherm Ray (Скат) 12KE/14 (0010023648)

 

Скидка по телефону до 15% Звоните!

Производитель: Protherm (Словакия).

Настенный электрический котел "Скат" предназначен для отопления квартир, коттеджей, магазинов, офисов, оборудованных системами водяного отопления и водопроводом.

Мощность: 12 кВт. Площадь обогрева: 120 м2. Вес: 34 кг.

Подробнее# #
39360 грн.
#
#
Конвектор газовый АКОГ-2 (Ужгород)
# Конвектор газовый АКОГ-2 (Ужгород)

 

Производитель: Конвектор (Ужгород, Украина).

Настенный газовый конвектор от производителя в Ужгороде со стальным теплообменником для автономного обогрева жилых зданий, административных сооружений и хозяйственных помещений.

Возможна перенастройка конвектора на сжиженый газ ( +220 грн к стоимости)

Мощность: 2,3 кВт. КПД: 85 %. Расход газа: 0,27 м3/час.

Подробнее# #
7500 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA