#

Заказы и консультации по телефону

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата и доставка
##Сейчас в корзине
##Товаров: 0 шт.
##Сумма: 0 грн.
#Оформить заказ
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Поиск #

Спліт-система TCL FreshIN TAC-09CHSD/FAI Inverter R32 WI-FI

#
Спліт-система TCL FreshIN TAC-09CHSD/FAI Inverter R32 WI-FI
#

Знижка по телефону, телефонуйте!

Кондиціонер TCL FreshIN TAC-09CHSD/FAI інвертор R32 WI-FI

Інверторна спліт-система TCL FreshIN FAI – новинка 2023 року, лінійка інверторних кондиціонерів преміального сегмента, оснащених функціями притоку та очищення повітря. На відміну від більшості кондиціонерів з підмішуванням повітря, кондиціонер серії FreshIN подає вдвічі більший об'єм повітря — 60 м3 свіжого повітря на годину і легко забезпечує потреби більшості видів приміщення.

У комплекті є вбудований Wi-Fi пристрій. Спеціальна конструкція дозволяє легко встановити та обслуговувати кондиціонер. Технологія Smart Gentle Wind забезпечує ніжний та м'який потік повітря.

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Серія: TCL FreshIN FAI

Тип кондиціонера: Спліт-система

Тип компресора: Інверторний

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Приплив свіжого повітря з вулиці

Основні переваги спліт-системи:

  • Унікальний дизайн внутрішнього блоку з оригінальною передньою панеллю.
  • FreshIN+. Допомагає підтримувати в будинку комфортний мікроклімат із оптимальною концентрацією кисню завдяки можливості подачі свіжого повітря з вулиці.
  • 360 ° Airflow. Інноваційна конструкція ламелі, що рухається на 360 °, створює бар для прямого повітряного потоку користувача і концентрує весь потік повітря в одному напрямку.
  • Температурний баланс. Перш ніж потрапити до приміщення, свіже повітря проходить через теплообмінник внутрішнього блоку. Він охолоджується або нагрівається до заданої температури з точністю 0,5°С. Це дозволяє уникнути дискомфортних коливань температури.
  • Повітряний двигун. Завдяки потужному повітряному двигуну, кондиціонер може подавати до 60 м свіже повітря на годину і легко забезпечить потреби більшості типів приміщення.
  • Фільтри QuadruPuri. Свіже повітря проходить через 4 етапи фільтрації: Попередній фільтр; Антибактеріальний фільтр із іонами срібла; Високоефективний фільтр HEPA; Фільтр високої щільності
  • Smart Gentle Wind. Вертикальні жалюзі, що мають велику кількість перфорованих отворів, закриваються, створюючи бар для прямого потоку повітря і розсіюючи його на тисячі дрібних.
  • Самоочищення. Видалення забруднень методом виморожування. Процес проходить у чотири етапи: зледеніння, розморожування, високотемпературне сушіння та стерилізація.
  • Wi-Fi керування. Дистанційно керуйте функціями через програму TCL Home або керуйте за допомогою простих голосових команд. Програма TCL Home також може відображати обсяг свіжого повітря в реальному часі.
  • Режим підтримки теплого приміщення. Режим підтримки теплого приміщення +8°C - не дає температурі, що знизилася, в приміщення нижче +8°C в період, коли ви змушені надовго виїхати з дому в зимовий період.
  • Сильне охолодження за високої температури навколишнього середовища. Відсутнє зниження продуктивності кондиціонера в режимі охолодження за температури навколишнього середовища 50°C. Кондиціонер продовжуватиме працювати безперервно до температури навколишнього середовища 60°C.
  • Алгоритм штучного інверторного інтелекту. Технологія дозволяє швидше досягати режиму заданої температури і точніше його підтримувати з часом. Коли досягнуто встановленої температури і компресор має низьке навантаження, він може працювати з ультра-низькою частотою обертання, для збереження електроенергії одночасно підтримуючи стабільну і комфортну температуру в кімнаті.
  • Super Turbo Start. У режимі охолодження можливе швидке зниження температури на виході з внутрішнього блоку з 27 до 18°С за 30 сек. А в режимі обігріву підвищення температури з 20 ° С до 40 ° С за 60 сек.
  • Обігрів до -20°С. Кондиціонер здатний ефективно працювати в режимі обігріву за температури зовнішнього повітря до -20°С.

Функціональні особливості: Хладагент R32; Подвійний дренаж; Покриття Blue Fin – захист від корозії; Безпечна конструкція; Фільтр високої густини; Низький рівень шуму; Розумний потік повітря; Ефект Коанди; Smart Vector Airflow; 7 швидкостей вентилятора; Незалежна осушка; Антикорозійне покриття; Режим розумного розморожування; функція самодіагностики; Запам'ятовування жалюзі; Економічний режим; Режим сну.

Гарантія: 3 роки

Технічні характеристики

Холод: 2,73 кВт

Тепло: 2,93 кВт

Потужність (хол/тепло): 0,67/0,69 Вт

Витрата повітря: 660 м3/год

Габарити внутрішнього блоку: 960×316×198 мм /вага - 13 кг

Габарити зовнішнього блоку: 795×305×549 мм/вага - 26,5 кг

Рівень шуму внутрішнього блоку (Тих/Низ/Сер/Віс/Турбо): 22/27/33/38/41 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 51 дБ

Температурний режим (охолодж/обіг): -15 +53°С / -20 +30°С

Максимальна довжина труби: 25 м

Перепад висот: 10 м

Діаметр труб (рідина/газ): 6,35 / 9,52 мм

Клас енергоефективності: А+++

Фреон марки: R32

Напруга: 1фаза / 220 -240 В/ 50 Гц

Країна - виробник: China

 

 

 

#

34999 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Циркуляционный насос Grundfos UPS 25-40 180 (99309921)
# Циркуляционный насос Grundfos UPS 25-40 180 (99309921)

 

Производитель: Grundfos (Германия).

Циркуляционный насос Grundfos UPS 25-40 180 - отличный выбор среди ряда насосов для циркуляции воды или гликольсодержащих жидкостей в системах отопления или кондиционирования.

Напор: 4 м. Пропускная способность: 3 м3/час.

Подробнее# #
3400 грн.
#
#
Котел газовый стандартный ATON Compact 10ЕВ
# Котел газовый стандартный ATON Compact 10ЕВ

 

Производитель: Aton (Украина).

Бездымоходный парапетный котел АТОН с герметичной камерой сгорания и дополнительным контуром для горячего водоснабжения.

Мощность: 10 кВт. КПД: 90 %. Расход газа: 1,1 м3/час.

Подробнее# #
15300 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA