#

Заказы и консультации по телефону

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата и доставка
##Сейчас в корзине
##Товаров: 0 шт.
##Сумма: 0 грн.
#Оформить заказ
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Поиск #

Спліт-система TCL FreshIN 2.0 TAC-09CHSD/FBI Inverter R32 WI-FI

#
Спліт-система TCL FreshIN 2.0 TAC-09CHSD/FBI Inverter R32 WI-FI
#

Знижка по телефону, телефонуйте!

Кондиціонер TCL FreshIN TAC-09CHSD/FBI інвертор R32 WI-FI

Інверторна спліт-система FBI – лінійка інверторних кондиціонерів преміального сегмента. Поєднує передові технології та інноваційний дизайн, щоб забезпечити найвищий рівень комфорту для наших клієнтів! Однією з ключових особливостей TCL FreshIN 2.0 є його здатність підтримувати оптимальний рівень вологості та температури, що робить його ідеальним вибором для будь-якого приміщення. Завдяки трьом режимам обміну повітрям TCL FreshIN 2.0 забезпечить необхідний комфорт у ваших будинках.

На відміну від більшості кондиціонерів з підмішуванням повітря, кондиціонер серії FreshIN 2.0 подає вдвічі більший об'єм повітря – 60 м3/година свіжого повітря, режим витяжки повітря становить до 30 м³/годину . Унікальна технологія відображення якості повітря у реальному часі. Система подачі свіжого повітря FreshIN – допомагає підтримувати комфортний мікроклімат у будинку з оптимальною концентрацією кисню. Свіже повітря проходить через 4 етапи фільтрації. У комплекті є Wi-Fi пристрій. Технологія Smart Gentle Wind забезпечує м'який та ніжний потік повітря. У комплект включені всі компоненти для встановлення свіжого повітря.

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Серія:  TCL FreshIN FBI

Тип кондиціонера: Спліт-система

Тип компресора: Інверторний

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Автоматичний, Нічний, Турборежим, Приплив свіжого повітря з вулиці

Робота на обігрів: до - 20 °С

Гарантія:  3 роки

Основні відмінності TCL FreshIN 2.0:

  • режим подачі свіжого повітря до 60 м³ на годину: Забезпечує ефективне введення свіжого повітря у приміщення, створюючи приємну атмосферу для життя та роботи.
  • режим витяжки повітря із приміщення до 30 м³ на годину: Видаляє використане повітря із приміщення, забезпечуючи оптимальну циркуляцію та здоровий мікроклімат.
  • режим двосторонньої вентиляції свіжого повітря з повітрям у приміщенні: Насичує та підтримує постійний потік свіжого повітря у вашому приміщенні.

Крім того, TCL FreshIN 2.0 оснащений інтелектуальною системою моніторингу якості повітря в реальному часі, що дозволяє контролювати та оптимізувати умови у вашому приміщенні.

Унікальні переваги кондиціонера:

  • Унікальний дизайн внутрішнього блоку: Унікальний дизайн кондиціонера з оригінальною передньою панеллю створить неповторний дизайн вашого будинку.
  • Інверторний компресор: до 50% більш економічний, ніж звичайні системи, точно підтримує задану температуру і має плавне регулювання потужності.
  • Холодоагент R32: Дружній для навколишнього середовища. Низький коефіцієнт GWP (потенціал глобального потепління). Високий коефіцієнт енергоефективності. Повна відповідність європейським екологічним стандартам.
  • Покриття Titan Gold: Застосоване ексклюзивне захисне покриття теплообмінника, що блокує процес окислення алюмінію, робить поверхню більш «слизькою», що не дозволяє накопичуватися волозі на теплообміннику, зберігаючи продуктивність та покращуючи енергоефективність. Покриття зберігає теплообмінник у первозданному вигляді протягом багатьох років.
  • Фільтр високої щільності: У кондиціонері застосований багаторазовий миючий фільтр з використанням елементів високої щільності, що фільтрують. Порівняно зі стандартним, фільтр уловлює частинки пилу розміром до 2,5 рази менше і не тільки запобігає забрудненню теплообмінника, але й ефективно очищує повітря в приміщенні.
  • Фільтри QuadruPuri: Свіже повітря проходить через 4 етапи фільтрації:

- Попередній фільтр,

- антибактеріальний фільтр з іонами срібла,

- Високоефективний HEPA фільтр

- Фільтр високої щільності, щоб забезпечити високоефективне очищення повітря.

  • Алгоритм інверторного штучного інтелекту: Дозволяє швидше досягати заданої температури та працює точніше. Підвищує енергозберігаючу ефективність.
  • Температурний баланс: Перш ніж потрапити до приміщення, свіже повітря проходить через теплообмінник внутрішнього блоку. Він охолоджується або нагрівається до заданої температури з точністю ±0,5°С. Це дозволяє уникнути дискомфортних коливань температури.
  • Самоочищення: Функція "Самоочищення" передбачає видалення забруднень методом виморожування та високотемпературної стерилізації. Процес проходить у чотири етапи: зледеніння, розморожування, високотемпературне сушіння та стерилізація. Час повного очищення – 30 хв.
  • Smart Gentle Wind: Вертикальні жалюзі, що мають велику кількість перфорованих отворів, закриваються, створюючи бар'єр для прямого потоку повітря і розсіюючи його на тисячі дрібних. При цьому повітряний потік стає м'якшим і дисперснішим, тому користувач може знаходитися навпроти виходу повітря з кондиціонера, не побоюючись прямого прямого потоку і протягів.
  • Циркуляція повітря в приміщенні: За допомогою відцентрової сили вентилятора свіжого повітря в приміщенні всмоктується в систему циркуляції свіжого повітря, проходить додаткове очищення і надходить назад в кімнату.
  • TVOC: Відображення якості повітря в реальному часі, яке виявляє більшість забруднюючих речовин, таких як CO₂, формальдегід тощо.
  • Один отвір : Достатньо одного отвору на вулицю, щоб вивести назовні трубу для свіжого повітря, об'єднавши її з іншими необхідними з'єднаннями та комунікаціями.

  • Світлодіодний дисплей: Великий дисплей полегшує налаштування та керування кондиціонером.

Системні функції:

  • Подвійний дренаж: Подвійна дренажна конструкція, за бажанням, дренаж приєднується зліва або праворуч.
  • Безпечна конструкція: Відсутність зв'язку між конденсатом та електрикою. Потік конденсатної води оптимізований і не має прямого контакту з електричним блоком керування, таким чином підвищує його безпеку.
  • Незалежна осушка: При включенні режиму осушування відбувається ефективне осушення повітря без помітної зміни температури в приміщенні, що обслуговується.
  • Антикорозійне покриття: Металеві елементи корпусу зовнішнього блоку, незахищені лакофарбовим шаром, мають спеціальне покриття, що перешкоджає появі корозії та дозволяє продовжити термін служби агрегату.
  • Режим розумного розморожування: В автоматичному режимі знижується кількість і довжина циклів розподілу для запобігання зледеніння теплообмінників (утворення інею), забезпечуючи стійку роботу кондиціонера в заданому режимі.
  • Турбо режим: Режим високої потужності активує максимальну продуктивність кондиціонера в заданому режимі роботи і дозволяє швидше досягти необхідної температури. Функціонування у цьому режимі не перевищує 15 хвилин.
  • Функція самодіагностики: Контролер кондиціонера у постійному режимі відстежує параметри функціонування, у разі відхилення від норми система буде зупинена і на LED дисплеї з'явиться код несправності.
  • Запам'ятовування жалюзі: Після чергового включення кондиціонера автоматичні повітряні жалюзі повернуться в положення, яке було до його вимкнення. Якщо встановлено режим постійного коливання, він також буде активовано.
  • Економічний режим: Кондиціонер автоматично працює в найбільш ефективному та енергозберігаючому режимі, одночасно підтримуючи комфортні умови у приміщенні.
  • Режим сну: Нічний режим роботи активується натисканням кнопки SLEEP на пульті керування. Увімкнення режиму при роботі агрегату на охолодження/обігрів призведе до збільшення/зниження температури на 1°С за кожну годину, через 2 години температура повітря стабілізується, а через 7 годин після активації режим буде автоматично вимкнений.
  • Аварійна кнопка: Дозволяє увімк./вимк. кондиціонер у разі присутності несправності або втрати пульта керування, як із колишніми налаштуваннями та раніше встановленому режимі роботи (охолодження або обігрів), так і переключити режим роботи, за бажанням користувача.
  • Таймер 24 години: Є можливість налаштувати автоматичне включення або вимкнення кондиціонера за встановленим таймером протягом 24 годин з дискретністю 0,5 годин.
  • Авторестарт: Після відновлення електроживлення кондиціонер автоматично увімкнеться з тими налаштуваннями, які були на момент вимкнення живлення.
  • Теплий старт: При використанні режиму обігріву вентилятор внутрішнього блоку буде увімкнений лише після достатнього нагрівання теплообмінника внутрішнього блоку, що дозволить запобігти викиду холодного повітря в приміщенні.
  • Низькотемпературний режим (обігрів): Кондиціонер здатний ефективно працювати в режимі обігріву при температурах зовнішнього повітря нижче 0°С.
  • Низькотемпературний режим (охолодження): Кондиціонер здатний ефективно працювати в режимі охолодження при температурах зовнішнього повітря нижче або 0°С.
  • Super Turbo Start: Завдяки цій функції, в режимі охолодження можливе швидке зниження температури на виході з внутрішнього блоку з 27 до 18°С за 30 сек. А в режимі обігріву підвищення температури з 20 до 40 ° С за 60 сек. Натисніть кнопку Turbo на пульті дистанційного керування.
  • Сильне охолодження за високої температури навколишнього середовища: Відсутнє зниження продуктивності кондиціонера в режимі охолодження при температурі навколишнього середовища 50°С. Кондиціонер продовжить роботу безперервно до температури довкілля 60°С.
  • 1W в режимі очікування: Споживання енергії оптимізовано на рівні 1 Вт, коли кондиціонер увімкнений в мережу, але знаходиться в режимі очікування.
  • Режим генератора: Кондиціонер здатний нормально працювати навіть при обмежених значеннях номінальної потужності та сили струму, що успішно вирішує проблему недостатньої потужності або випадків перебоїв у живленні та електропостачанні.

Регулювання та комфорт:

  • Низький рівень шуму: Кондиціонер відноситься до моделей з підвищеним акустичним комфортом та рекомендується для встановлення в спальні та дитячі кімнати, а також для людей із підвищеним сприйняттям стороннього шуму.
  • Розумний потік повітря: У режимі охолодження прохолодне повітря дме вгору, щоб уникнути прямого потоку до голови користувача. У режимі обігріву тепле повітря спрямоване вниз, щоб дмухати на ноги.
  • Комфортне охолодження: У кондиціонері реалізована сучасна система управління холодильним контуром, яка запобігає пересушуванню повітря в процесі роботи і зберігає комфортну вологість в приміщенні, що обслуговується.
  • I Feel: У пульт керування вбудований температурний датчик, при передачі команди на внутрішній блок дані вимірювань передаються в контролер, що дозволяє точніше підтримувати температуру безпосередньо в зоні знаходження людей.
  • Підсвічування пульта: Під час затискання будь-якої клавіші на 3 секунди загоряється підсвічування екрана, що дозволяє зручно користуватися пультом навіть уночі.
  • 3-Легко: Оптимізована конструкція дозволяє заощадити до 20% часу на монтаж та до 30% часу на технічне обслуговування кондиціонера.
  • IoT Wi Fi управління: IoT Wi Fi управління побутовою технікою TCL за допомогою єдиної програми, підтримка голосового управління на основі глибокої нейронної мережі.
  • Ефект Коанди: досягнення ефекту завдяки збільшеній горизонтальній ламелі. Потік повітря стає довшим і ширшим.
  • Smart Vector Airflow: Smart Vector Airflow – налаштування розумних векторів повітряного потоку.
  • Підтримка теплого приміщення +8°C: Цей режим не дозволяє знизити температуру в приміщенні нижче +8°C, коли ви змушені надовго виїхати з дому в зимовий період.
  • 7 швидкостей вентилятора: Кондиціонер має можливість багатоступінчастого регулювання швидкості повітряного потоку. Доступно 7 швидкостей вентилятора від найбільш тихого та придатного для нічного часу доби Sleep, до Turbo для максимально спекотних днів та високого теплового навантаження.

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність охолодження: 2,70 (1,50 4,20) кВт

Теплопродуктивність: 2,93 (1,50 5,20) кВт

Потужність (холод/тепло): 0,92 (0,751,85)/ 0,84 (0,752,0) кВт

Вилучення вологи: 1,0 л/год.

Клас енергоспоживання (охолодж/обігрів): А+++/ А++

SEER/SCOP: 8,5/4,6

Витрата повітря: 680 м3/год

Габарити внутрішнього блоку: 898×313×210 мм / Вага - 11 кг

Габарити зовнішнього блоку: 795×549×305 мм / Вага - 25 кг

Рівень шуму внутрішнього блоку (Тих/Низ/Сер/Віс/Турбо): 29/31/36/40/42 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 53 дБ

Температурний режим (охолодж/обігрів): - 15 +53°С / - 20 +30°С

Максимальна довжина труби: 25 м

Максимальний перепад висот: 10 м

Підключення дротів: 4 x 1,0 мм²

Регулюючий пристрій: ЕРВ

Діаметр труб (рідина/газ): 6,35 / 9,52 мм

Робочий струм (охолодж/обігрів): 4,1 (0,58,6)/ 3,8 (0,59,0) А

Фреон марки: R32

Напруга: 1фаза / 220 -240 В/ 50 Гц

Країна - виробник: Китай

 

 

 

#

36499 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Расширительный бак Aquasystem VRV 500 л
# Расширительный бак Aquasystem VRV 500 л

 

Производитель: Aquasystem (Италия).

 

Мембрана расширительных баков для закрытых систем отопления Aquasystem серии VRV изготовлена из пищевой резины. Форма мембраны напоминает мешок. Благодаря такой конструкции мембраны контакт корпуса бака с водой исключается.

 

 

Емкость: 500 л.

Подробнее# #
15500 грн.
#
#
Котел газовый стандартный ATON Compact 10ЕВ
# Котел газовый стандартный ATON Compact 10ЕВ

 

Производитель: Aton (Украина).

Бездымоходный парапетный котел АТОН с герметичной камерой сгорания и дополнительным контуром для горячего водоснабжения.

Мощность: 10 кВт. КПД: 90 %. Расход газа: 1,1 м3/час.

Подробнее# #
15300 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA