#

Заказы и консультации по телефону

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата и доставка
##Сейчас в корзине
##Товаров: 0 шт.
##Сумма: 0 грн.
#Оформить заказ
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Поиск #

Кондиционеры TCL

# #
#
Спліт-система TCL TAC-30CHSA/XAB1 On-Off WI-FI Ready
# Спліт-система TCL TAC-30CHSA/XAB1 On-Off WI-FI Ready

 

Знижка по телефону Спліт-система. Монтаж: настінний. Приміщення: 90 м². Потужність охолодження: 8,792 кВт. Потужність обігріву: 8,939 кВт

 

Подробнее#
#
#

46999 грн.#
# #

Кондиціонери TCL - це ще один варіант, який варто розглянути при виборі системи кондиціювання повітря для вашого приміщення. TCL відомий своєю якістю та інноваційними технологіями. Кондиціонери TCL - це гарантія відмінної якості та надійності. У нашому магазині ви знайдете широкий вибір моделей з різною потужністю та функціональністю, які відповідають різним потребам, включаючи пристрої з різними функціями та потужностями, які можуть відповідати вашим потребам.

У магазині Heat-cool ви також можете знайти кондиціонери TCL разом з іншими брендами. Якщо у вас є питання щодо кондиціонерів TCL або ви бажаєте дізнатися більше про їх характеристики, функції та доступні моделі, запитуйте за вказаним на сайті телефоном та у Viber.

Купити кондиціонер TCL у місті Бровари за вигідною ціною зі знижкою від Рекомендованої ціни, офіційна гарантія від виробника, доставка на авто по місту чи Новою поштою по Україні, якісний монтаж!

Супернизька ціна на кондиціонери TCL за телефоном на сайті! Телефонуйте та уточнюйте наявність та вашу ціну зі знижкою від роздрібної ціни!  Гарантуємо найнижчу реальну ціну на всьому інтернет-просторі України! Також є можливість монтажу кондиціонерів в м. Бровари та Київській області.

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Котел газовый стандартный АТЕМ Житомир-3 КС-Г-007 СН
# Котел газовый стандартный АТЕМ Житомир-3 КС-Г-007 СН

 

Производитель: Atem (Украина, Житомир).

Напольный дымоходный одноконтурный отопительный газовый котёл.

Мощность: 7 кВт. КПД: 90%. Расход газа: 0,9 м3/час. 

Подробнее# #
12000 грн.
#
#
Расширительный бак Aquasystem VRV 500 л
# Расширительный бак Aquasystem VRV 500 л

 

Производитель: Aquasystem (Италия).

 

Мембрана расширительных баков для закрытых систем отопления Aquasystem серии VRV изготовлена из пищевой резины. Форма мембраны напоминает мешок. Благодаря такой конструкции мембраны контакт корпуса бака с водой исключается.

 

 

Емкость: 500 л.

Подробнее# #
15500 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA